Yhteys

Me humapit olemme kumppaneita muutosmatkallasi. Autamme näkemään vaihtoehtoisia polkuja, jotta voit kokea työn uudella tavalla. Uskomme radikaaliin ihmisyyteen, maksimaaliseen osallisuuteen ja rajat ylittävään yhteistyöhön, joka muuttaa koko liiketoiminnan logiikan. Suurempi tarkoituksemme on rakentaa uutta työelämää - yhdessä ihmisten kanssa.

YHTEYSTIEDOT

Humapin tarina

Humapin matka alkoi vuosituhannen vaihteessa kolmen ystävän ajatuksesta, että tiimi on aina enemmän kuin osiensa summa. Erään huoltoaseman pöydän ympärillä syntyi ajatus yhteisestä yrityksestä, jonka tarkoituksena olisi viedä tätä inhimillistä ilosanomaa liike-elämään. Tuosta ajatuksesta sai alkunsa Humap.

Toiminnan ytimessä ovat jo yli 20 vuoden ajan olleet yhdessä oppimisen into, systeeminen uteliaisuus ja edistyksellinen digitaalisuuden hyödyntäminen. Perusajatuksena on jatkuva kokeileminen ja tekemällä oppiminen. Humap on organisaatioiden kehittämisen pioneeri, joka pyrkii kaikin tavoin elämään niin kuin opettaa. Humap on historiansa aikana saanut olla todistamassa huikeaa työelämän murrosta. Vaikka jotkut toimintatavat ovat saaneet jäädä historiaan, ovat kollektiivinen viisaus, luova hulluus ja oppimisen palo kannatelleet toimintaamme läpi vuosien.