Julkaisija: ← UTL

Unelmien työkulttuurin lähteillä avaus!

Tervetuloa seuraamaan Humapin Unelmien työkulttuurin lähteillä -videoblogien sarjaa. Tässä vlogisarjan avauksessa liikutaan Unelmien työkulttuurin kehittämisen perusteiden ympärillä. Katso Unelmien työkulttuurin lähettiläidemme Pexin ja Olli-Pekan video työelämän kehityksestä!

Työtä on nykymaailmassa vaikea käsittää, havaita ja konkretisoida. Tavoitteiden saavuttamiseksi jokaisen on oltava oma itsensä, ja kaikkien on toimittava tehokkaasti yhteen. Asiantuntijatyö on vuorovaikutusta, hyvä asiantuntija osaa sekä asian että vuorovaikutuksen. Gurut eivät enää seiso ylhäällä vuorella, vaan ihmisten keskellä, yhteistyön ytimessä. Nykyään jokainen on guru – yhdessä muiden kanssa.

Lyhyitä vlogeja alkaa tämän avauskerran myötä tippua kesään asti joka viikon torstai. Pysy kuulolla ja liity mukaan keskusteluun! Kerro kokemuksistasi ja lähde mukaan tutkimusmatkalle! Tässä vielä lyhyt kutsuvideo yhteiselle reitille.

Kerro kokemuksistasi ja lähde mukaan tutkimusmatkalle!

Palaa koko blogisarjan pääsivulle täältä.

Ota yhteyttä