Johdon sparraus: Tehdään näkymättömästä näkyvää

3000,00 

INSPIROIDU HERMANNIN KANSSA NÄKEMÄÄN JA KOKEMAAN TYÖ JA LIIKETOIMINTA UUDELLA TAVALLA

Kaipaatko ajatusten herättelyä, kehittelyä tai lempeää ravistelua? Haluatko nähdä huomisen mahdollisuudet jo tänään?

Inspiroidu ja johdattele itsesi reimaginingwork-ajatteluun, jossa työ nähdään ja koetaan uudella tavalla palvellen ihmislähtöistä ja kestävää liiketoimintaa. Vallitseva tapamme hahmottaa yhteistyötä organisaatioissa ei toimi optimaalisesti jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Meillä on tarve ideoida ja kehittää uudenlaisia järjestelmiä, rakenteita ja yhteistyön muotoja pärjätäksemme paremmin.

Jotta voimme toimia muuttuvassa maailmassa yksilöinä ja yhdessä, meidän on opittava hahmottamaan selkeämmin omaa ajatteluamme. Tämä tarkoittaa, että meidän on tehtävä näkyväksi perusolettamukset tavastamme organisoida työtä, jotta kehittyminen ja muutos olisi mahdollista.

Opittujen asioiden elinikä tulee tulevaisuudessa lyhenemään ja siksi meidän on kyettävä haastamaan omia perusolettamuksia ja poisoppimaan jo opituista asioista. Maailman muuttuminen ja monimutkaisuus eivät ole suurin haasteemme. Suurin haasteemme on, jos kohtaamme tällaisen maailman vanhentuneilla yhteistyön muodoilla.

Haluamme tehdä työelämässä näkymättömiä asioita näkyväksi, luoda uusia näkökulmia ja käsitteitä, sanoittaa tuttua uudella tavalla ja muuttaa ajattelua. Hallituksen tai johtoryhmän jäsen kutsu Hermanni ajatteluttamaan työyhteisöäsi ja tekemään näkymättömästä näkyvää, jotta voitte navigoida paremmin yhdessä, muuttuvassa maailmassa.

Johdon sparrauksen pituus on 1,5h.

Hinta alkaen 3000€ (ALV 0%)

Tutustu Hermanni Hyytiälään.

#reimaginingwork #strategiatyö #systeemisyys #johtaminen #tietoisuus

3000,00