Johdon sparraus: Systeemisen ajattelun taidot – tilannekuvasta toimintaan

3000,00 

SYSTEEMIAJATTELUN TARKOITUS ON EDISTÄÄ AJATTELUA JA TOIMINTAA KEHITTYMÄÄN SITEN, ETTÄ SE VASTAA MAHDOLLISIMMAN HYVIN KUINKA MAAILMA YMPÄRILLÄMME TOIMII. KOHDATESSAMME NOPEASTI MUUTTUVIA OLOSUHTEITA TARVITAAN KYVYKKYYKSIÄ AJATELLA YHTEISTÄ TILANNEKUVAA UUDELLEEN.

Systeemiajattelusta on tullut tarpeellinen keino jäsentää todellisuutta ja sen muuttumista. Ennen annettiin ohjeita ja opetettiin miten tehdä asioita, nyt tärkein työväline on nopea tilanteiden ymmärtäminen – ajatteleminen ennen reagointia. On ajateltava enemmän, kirkkaammin, nopeammin ja ennen kaikkea yhdessä.

Systeemiajattelu on taitoa oppia keräämään informaatiota ja järjestellä sitä uusilla tavoilla. Se nopeuttaa ja tehostaa organisaation yhteisten ajattelumallien kehittymistä. Pelkkä saman suuntainen toiminta ei enää riitä, on opittava rakentamaan yhteisiä ajattelumalleja, jotka auttavat ymmärtämään mitä tapahtuu ja koordinoimaan miten edetään.

Työpaikalla jokaisella tulisi olla olisi mahdollisuus oppia systeemiajattelua, sitä miten arjen toiminnan ja päätöksenteon kautta rakentuu ymmärrys isomman kokonaisuuden tarkoituksesta. Systeemisen ajattelun periaatteilla voit edistää työpaikan kehittymistä älykkääksi superorganismiksi. Syntyy vipuvarsi nopeaan oppimiseen ja muuttuvassa maailmassa kaikki organisaatiot ovat ensisijaisesti oppivia organisaatioita.

Hallituksen tai johtoryhmän jäsen: Jos olet tunnistanut kompleksisessa ja alati muuttuvassa maailmassa elämisen haasteet, ja mietit mistä lähteä liikkeelle, kannattaa kutsua Jukka-Pekka herättelemään ajatuksia yhdessä muutoksessa oppimisesta ja systeemiajattelun voimasta. Tällöin ihmisten mahdollisuudet saadaan valjastettua kasvun, kannattavuuden ja yhteisöllisen organisaatiokulttuurin elinvoimaksi.

Johdon sparrauksen pituus on 1,5h.

Hinta alkaen 3000€ (ALV 0%)

Tutustu Jukka-Pekka Heikkilään.

#reimaginingwork #systeemisyys #johtaminen #tietoisuus

 

3000,00