Muutosagentti-ohjelma (avoin)

Muutosagenttius on rajojen ylittämistä, transformaatiota, elpymistä, uudella tavalla tuntemista ja ajattelemista sekä isoa käännöstä. Prosessi toteutuu niin yksilöinä kuin kollektiivisesti. Etsinnän kohteena on uusi tapa elää tässä herkässä ekosysteemissä – vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

SEURAAVA MUUTOSAGENTTI-OHJELMA ALKAA LOPPUVUODESTA

Ilmoittaudu muutosmatkalle, joka muuttaa ajatteluasi, toimintaasi ja muutoksessa elämisen kyvykkyyttä. Kysy lisää: pekka.pirhonen@humap.com

MIKÄ ON MUUTOSAGENTTI?

Muutosagentti on uudistaja ja uudistuja. Hän on kyvykäs johtamaan itseään ja muita muutoksessa elämiseen ja muutoksen sietämiseen.

Humapin kaikille avoin Muutosagentti-ohjelma koostuu virtuaalisesta tutustumisesta ohjelmaan ja sen osallistujiin sekä viidestä n. 2 h virtuaalisesta työpajasta. Virtuaalisen työpajojen välillä työskennellään itsenäisesti omalla ajalla erilaisten ennakko- ja välitehtävien parissa vahvistaen käytännön ymmärrystä arjen muutosjohtajuudesta.

OHJELMAN SISÄLTÖ

ALOITUS: Tutustuminen, tilannekuva ja tavoitteet muutosmatkalle.

TYÖPAJA 1: Muutosajattelun perustan luominen ja toimintaympäristön luonne.

TYÖPAJA 2: Yksilön energia ja itsensä johtaminen osana muutosta.

TYÖPAJA 3: Suhteet sillanrakentajana ja oman suhdeverkoston rakentumisessa.

TYÖPAJA 4: Yhteisön voima muutoksessa.

TYÖPAJA 5: Howspace ja sinä muutosagenttina.

COACH – MUUTOSAGENTTI

Muutosagentti-ohjelma toteutetaan Howspace-yhteistyöympäristössä. Muutosagenttioppaanasi toimii organisaatiokonsultti ja sertifioitu PCC-valmentaja Pekka Pirhonen.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Muutosagenttiohjelma toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 6 henkilöä.