KASVUKULTTUURIKIIHDYTTÄMÖ

14900,00 

Kasvu tarkoittaa meille organisaatioiden ja yksilöiden parempaa strategista innovaatiokyvykkyyttä, vuorovaikutusta sekä taloudellista kasvua. Kasvu on mahdollista vain kun ihmisten ja teknologian parhaat vahvuudet valjastetaan tasapainossa paremman huomisen eteen.

Muuttuvassa maailmassa organisaatiot tarvitsevat moninäkökulmaisuutta rakentaakseen kestävää kasvukulttuuria. Kasvuodotukset edellyttävät johdolta uutta ajattelua ja toimintaa niin taloudellisesti kuin ihmisten kyvykkyyksien suhteen.

Autamme sinua tunnistamaan kasvun tärkeimmät fokusalueet ja löytämään sopivimmat keinot kestävän ja vaikuttavan kasvukulttuurin rakentamiseksi. Näet kulman taakse ennakoivasti ja toimit arjessa tehokkaammin hyödyntäen jo olemassa olevaa liiketoiminnan dataa ja asiantuntemusta.

Kasvukulttuurikiihdyttämössä saat henkilökohtaista sparrausta sinulle tärkeimmästä teemasta ja rakennamme kanssasi tiekartan kasvun polulle jopa kuukaudessa. Vaikuttava ja kestävä kasvu alkaa Kasvukulttuurikiihdyttämöstä!

“Humapin tuella kutsuimme koko henkilökunnan yhteiseen strategiatyöhön. Tämän seurauksena olemme saavuttaneet kolmessa vuodessa yli 10 miljoonan euron voiton ja asiakastyytyväisyytemme on Suomen parasta.”

HUMAPIN PITKÄAIKAINEN ASIAKAS

KASVUKULTTUURIKIIHDYTTÄMÖ PROSESSINA

1. Miksi?

TUTKI, MITTAA JA KOHDISTA VALVOMOSSA
Toteutamme kyselyn esihenkilöille organisaation kuulemiseksi ja tarjoamme kohdennetun analyysin globaaleista liiketoiminnan kasvun mahdollistajista: strateginen ketteryys, kasvukulttuurin tuottava yhteistyö sekä ihmisten ja teknologian yhteistyön kyvykkyys.

  • Sisältö: kyselyn suunnittelu, toteutus ja tulosten läpikäynti.

2. Mikä?

OPI, INNOSTU JA YMMÄRRÄ LATAAMOSSA
Toteutamme innostavan ja osallistavan kasvukulttuurin sparrauksen johtoryhmälle. Personal trainereina ovat kasvukulttuurin johtavat asiantuntijat strategian ja merkityksen, yhteistyökulttuurin sekä teknologisen kyvykkyyden teemoista.

  • Sisältö: johtoryhmäsparraus ja yhteiskehittely tärkeimmästä kasvukulttuurin teemasta.

3. Mitä sitten?

VALITSE JA YHTEISKEHITÄ KIIHDYTTÄMÖSSÄ
Toteutamme johdolle innostavan eriaikaisen virtuaalisen työskentelyn ja osallistavan työpajan kasvua tukevien toimenpiteiden valitsemiseksi ja päätösten tukemiseksi. Esitellään Humapin Growth Culture Canvas.

  • Sisältö: Johtoryhmätyöpaja kasvun toimenpiteiden konkretisoimisesta.

KASVUKULTTUURIN PERSONAL TRAINERIT

 

 

 

 

 

 

Sari Kola johdattelee strategian merkitykseen kasvun moottorina.

Jukka Ala-Mutka kannustaa tuottavan yhteistyön ja kasvukulttuurin rakentamiseen.

Lasse Rouhiainen haastaa ymmärtämään ihmisen ja teknologian yhteistyön mahdollisuudet kasvun vauhdittajana.

KASVUKULTTUURIKIIHDYTTÄMÖSTÄ SAAT

  • Jaetun näkemyksen organisaation kasvun esteistä ja mahdollisuuksista.
  • Moninäkökulmaisuutta kasvun mahdollistajiin.
  • Arvio organisaation nykytilasta ja seuraavista askelista.
  • Konkreettisen tiekartan ja ensimmäiset toimenpiteet kasvukulttuurin rakentamiseen.

Kasvukulttuurikiihdyttämö vie organisaatiosi nopeasti ja kustannustehokkaasta takaisin oikealle kasvun polulle.

14900,00