Tapahtuma 21.1. klo 08.15
Webinaari

Vallankumouksellinen strategiatyö -webinaari

Vallankumouksellisessa strategiatyössä kyse ei ole vain digitaalisesta transformaatiosta vaan strategiatyöhön liittyvien uskomusten ja ajattelutapojen vallankumouksesta. Se muuttaa rakenteita ja toimintatapoja, jotka muovaavat uudella tavalla toimivaa työelämää.

Strategiassa ei ole enää kyse osallistamisesta, tiedon jakamisesta tai jalkauttamisesta. Strategiatyö on sekä yhdessä ymmärtämistä että uuden tiedon ja uuden markkinan luomista. Vallankumouksellisen strategian ansiosta pystymme ennennäkemättömällä tavalla vaikuttamaan markkinoiden kysyntään ja niiden kehittymiseen.

  • Tunnista kasvumahdollisuudet – tiivistä strategiatyö viiteen viikkoon
  • Rakenna tulevaisuus yhdessä – kutsu koko skaalautuva arvoketju mukaan
  • Onnistu uuden kasvun rakentamisessa 
- auta oppimaan ja innovoimaan

Perinteinen strategiatyö vie kuukausia. Uuden ajan strategiatyö tiivistää prosessin viiteen viikkoon. Perinteisten strategiakonsulttien aika on siis ohi. Älykkyys on ihmisissä ja systeemien verkostoissa, jotka kutsutaan mukaan stratetegiatyöhön. Strategiakonsultti auttaa digitaalisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön onnistumisessa.

Tule organisaation johdolle suunnattuun Vallankumouksellinen strategiatyö -webinaariimme kuulemaan lisää mullistavasta viiden viikon strategiaprosessistamme. Webinaarissa torstaina 21.1.2021 klo 8.15-8.45 strategiatyön huippuasiantuntijamme Terhikki Rimmasen vieraana on Sitran ennakointi- ja strategiajohtaja Katri Vataja.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat