Tapahtuma 25.3. klo 08.1508.45

Systeeminen itsensä johtaminen -webinaari

Tämä aika haastaa johtajuuden. Asemajohtajuuden rinnalle tarvitaan uuden ajan systeemisiä itsensäjohtajia, jotka ymmärtävät oman vaikutuksensa tässä maailmassa. Asemajohtamisen rinnalle nousee tietoisuus sekä yksilöllisestä että kollektiivisesta johtamisen voimasta ja samalla johtamisen vastuusta:

  • Sillä mitä minä yksilönä valitsen ajatella, tuntea ja tehdä, on merkitystä, koska se johtaa johonkin vaikutukseen. Minä olen sen vaikutuksen johtaja.
  • Sillä mitä me yhteisönä valitsemme ajatella, tuntea ja tehdä, on merkitystä, koska se johtaa johonkin vaikutukseen. Me olemme sen vaikutuksen kollektiivinen johtaja.

Uuden ajan systeeminen itsensä johtaja ymmärtää, että avainidea on yksilön ja yhteisön taitava tasapaino. Tätä tasapainoa voisi kutsua systeemiseksi itsen johtamiseksi, tai olemisen ja tekemisen leikiksi.

Tule Systeeminen itsensä johtaminen -webinaariimme keskustelemaan uuden ajan johtamisesta itseohjautuvuuden näkökulmasta sekä kuulemaan vaikuttavista palveluistamme. Webinaarissa torstaina 25.3.2021 klo 8.15-8.45 ovat äänessä itsensäjohtamisen huippuasiantuntijamme Kim Trapp ja Pekka Pirhonen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat