Tapahtuma 9.6. klo 08.1508.45
Webinaari

REIMAGINING ECOSYSTEM STRATEGY – synnytä uutta ajattelua, toimintaa ja kilpailuetua

Mikä on Suomen uusi rooli Euroopan geo-poliittisessa ja taloudellisessa yhteisöllisyyttä vaalivassa ekosysteemissä – suunnannäyttäjä vai perässähiihtäjänä?

Vastataksemme kansainväliseen kilpailuun, Suomen strategisena tarpeena on synnyttää nopeasti uusia miljardiluokan liiketoimintaekosysteemejä, joissa erikokoiset organisaatiot pystyvät kirittämään ja täydentämään toisiaan dynaamisesti.

Konkreettinen onnistuminen on Helsingin startup-ekosysteemin arvo, joka on kolminkertaistunut vuodesta 2015, vuonna 2021 sen arvon ollessa 25,2 miljardia euroa. Pääomasijoitusten kasvu Helsingissä on ollut nopeampaa kuin Lontoossa, Pariisissa, Tukholmassa ja Amsterdamissa. Helsinki on tällä hetkellä Euroopan neljänneksi nopeimmin kasvava ekosysteemi pääomasijoitusten suhteen (Dealroom.com, 31.5.2021).

VARMISTA KILPAILUKYKY UUSISSA TALOUDEN RAKENTEISSA, STRATEGISISSA LIIKETOIMINNAN EKOSYSTEEMEISSÄ

 • Fakta: Suomi on digitaalisuuden, data-analytiikan, ihmislähtöisyyden,
  onnellisuuden ja monipaikkaisen työn johtamisen kärkimaa maailmassa.
 • Haaste: Vaikka 65% suomalaisista yrityksistä tekee innovaatiotoimintaa ja 40%
  toteuttaa sitä yhteistyössä muiden kanssa, vahvuuksia ei vielä osata skaalata
  maailmanluokan kyvykkyyksiksi ja miljardi-luokan liiketoimintaekoysteemeiksi.
 • Ratkaisu: Humapilla on tarjota opit ja arjen työkalut yksilöiden,
  organisaatioiden ja ekosysteemien ihmislähtöisen liiketoiminnan ja kulttuurin
  kehittämisestä perustuen dataan ja tietämykseen.

Ennen kuin ekosysteemien voimasta on puhuttu laajemmin, olemme Humapilla yhdistäneet osaamista, systeemistä tekemistä ja digitaalisuutta kompleksisessa vuorovaikutteisessa maailmassa jo yli 20 vuotta. Humap kutsuu organisaatiot muutosmatkalle näkemään ja kokemaan ekosysteemien strategiatyön uudella tavalla.

Webinaarissamme to 9.6. Klo 8.15-8.45 autamme konkreettisilla vinkeillä rakentaman sillan ihmisten, strategian, johtamisen, yhteistyökulttuurin ja uusien käytänteiden välille. Mukana matkaopppaina matkallasi toimivat ovat tunnettu futuristi, innovaattori ja kirjailija Perttu Pölönen sekä ylitoimiala- ja maarajojen yhteistyöstä kiinnostunut Humapin ekosysteemiliiketoimintajohtaja Jere Talonen.

Tervetuloa vaikuttumaan maksuttomaan webinaariimme!

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat