Tapahtuma 15.12. klo 08.1508.45
Webinaari

Metaversumi – ihmisyyden ja teknologian yhteistyön uusi aalto

Mitä mahdollisuuksia metaversumi tuo liiketoiminnan kasvattamiselle ? 

Metaversumi on laaja käsite, jolla viitataan virtuaalimaailmaan, jossa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa. Metaversumi on tavallaan internetin seuraava kehitysvaihe, osa Web 3.0 – teknologioita. Yksityiset ja julkiset toimijat maailmalla investoivat nyt mittavia summia rahaa metaversumi-maailmoihin. Halusimme muutosta Suomessa tai emme, metaversumin eri muodot tulevat vaikuttamaan monien eri toimialojen organisaatioiden työtapoihin ja sisäiseen sekä asiakkaiden kanssa tapahtuvaan yhteydenpitoon hyvinkin nopeasti.

Webinaarissa keskitymme metaversumin vaikutuksiin ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa eritoten tietotyössä. Tuomme sinulle konkreettisia liiketoiminnan kasvattamisen esimerkkejä maailmalta, käymme keskustelua jo nähtävissä olevista liiketoimintamahdollisuuksista ja taklaamme yhdessä metaversumiin nyt liitettyjä väärinymmärryksiä ja uhkakuvia.

Tule maksuttomaan webinaariimme to 15.12. klo 8.15-9.00 kuulemaan millaisia mahdollisuuksia metaversumi tarjoaa tulevaisuuden johtajuuteen ja kasvukulttuurin rakentumiseen edelläkävijä organisaatioissa. Keskustelussa mukana ovat Humapin Web 3.0 ja metaversumiasiantuntija  Lasse Rouhiainen ja ekosysteemiliiketoimintajohtaja Jere Talonen.

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat