Tapahtuma 27.1. klo 08.1508.45
Webinaari

Reimagining work – johda organisaatio uuteen aikaan

Howspasen globaalin tutkimuksen mukaan jopa 94% vastaajista on valmis siirtymään työn uuteen malliin. Tulokset osoittavat, että suurimmat haasteet ovat työn johtaminen ja yhteisistä työskentelytavoista päättäminen.

Kun puhutaan uuden työn maailmasta, ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa konseptia. Menestyvät organisaatiot luovat mallin, joka auttaa kehittämään ihmisiä, työtä, liiketoimintaa ja hyödyntämään uusinta teknologiaa eheänä kokonaisuutena.

Humap kutsuu organisaatiot muutosmatkalle näkemään ja kokemaan työn uudella tavalla sekä rakentamaan parempaa maailmaa. Webinaarissamme autamme konkreettisilla vinkeillä rakentaman sillan ihmisten, strategian, johtamisen, yhteistyökulttuurin ja uusien käytänteiden välille. Esittelemme kehittymistä mittaavat HUMAP 720 BUSINESS -analyysityökalut, joilla hallitus ja johtoryhmä saavat reaaliaikaisen tilannekuvan maastosta, pystyvät luomaan kartan ja tekemään suunnitelmia, joilla vaikutetaan oikeisiin asiohin.

  • Fakta: Suomi on digitaalisuuden, data-analytiikan, ihmislähtöisyyden, tasa-arvon ja monipaikkaisen työn johtamisen kärkimaa.
  • Haaste: 3/4 työväestöstä pohtii työpaikan vaihtamista, koska työtä halutaan tehdä uudella tavalla. Kärkimaan vahvuuksia ei osata yhdistää ydinkyvykkyydeksi.
  • Hyödyt: Humapilla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisuutta hyödyntävän ihmislähtöisen liiketoiminnan ja kulttuurin kehittämisestä. Me autamme:
    • Tekemään näkymättömän datan näkyväksi, tulkitsemaan dataa ja tekemään johtopäätöksiä.
    • Muotoilemaan organisaation strategiatyön, johtamisen, yhteistyökulttuurin ja uudet tavat tehdä työtä.
    • Johtamaan muutosmatkan, maksimoimaan aktiivisen osallisuuden ja elämään muutoksen todeksi yhdessä ihmisten kanssa.

Maasto muuttuu nopeasti ja kartat sen mukana. Tee matkavaraus maksuttomaan webinaariimme to 27.1. klo 8.15-8.45. Kartanlukijoina toimivat Humapin toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen ja Howspacen toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo.

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat