Tapahtuma 26.8. klo 08.1509.15
Webinaari

Hybridityön kova ydin: Kohti työn ja ajattelun virtoja

Työssä on kyse siitä, mitä ihmisten välillä tapahtuu: minkälaista kokemuksia, vuorovaikutusta ja toimintaa syntyy ja miten tämä kaikki lopulta heijastuu asiakkaisiin. Kestävän liiketoiminnan kehittämisen ytimessä ovat ihminen, laadukas vuorovaikutus ja tuottava yhteistyö. Hybridimalli on tutkimusten mukaan todennäköisin ja toivotuin organisoitumisen tapa tulevaisuudessa.

Jotta luomme vuorovaikutukselle ja toiminnalle hyvät edellytykset, meidän on ajateltava työnteon fyysiset, digitaaliset ja mentaaliset paikat pikemminkin työn virtana “workflow”, johon ihmiset haluavat liittyä totutuista käytännöistä, ajasta ja paikasta riippumatta. Emme palaa enää ”kaikki samassa paikassa, samaan aikaan” -malliin vaan etsimme fokusten kautta, miten johtaminen ja yhteistyön tekeminen ovat eri asia kuin ennen.

Tule mukaan webinaariimme to 26.8. klo 8.15-9.15 kuulemaan keskustelua hybridityön tulevaisuuden ytimestä tutkimuksen, valtionhallinnon ja yritysmaailman näkökulmista.

Keskustelijoina webinaarissa ovat hybridityön ammattilaiset Hanken School of Economics, Assistant Professor Emma Nordbäck, Liikenne- ja viestintäministeriön kehittämisneuvos Tiina Kaunisto, Elisan Director, Business Programs Kimmo Lappalainen ja Humapin organisaatiokonsultti Annika Ranta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä
Lisää kalenteriin
Lisää kalenteriin

Puhujat