Rekry

Rekry

Me humapit olemme yli 20 vuoden kokemuksella ihmislähtöisen ja digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentamisen edelläkävijöitä. Suurempi tarkoituksemme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuomalla innovatiiviset ja virtuaaliset työtavat osaksi organisaatioiden arkea.

Rakennamme yhdessä ihmisten kanssa uudenlaista työelämää, jonka keskiössä on hybridityön mallit, yhdessä oppiminen ja arvostavat kohtaamiset.

Uuden ajan konsultti

Haluatko auttaa suomalaisia ja kansainvälisiä organisaatioita menestymään? Oletko valmis katsomaan konsultointityötä uusin silmin?

Tiedämme, että perinteisen liikkeenjohdon konsultoinnin aika on ohi. On aika revitellä ja ravistella totuttuja uskomuksia. Rakennamme yhdessä ihmisten kanssa uudenlaista työelämää, jonka keskiössä on hybridityön mallit. Haluamme sinut mukaan kasvavaan joukkoomme rakentamaan menestystarinaamme!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme organisaatiokonsultille mahdollisuuden haastaa ja uudistaa Suomen johtavien brändien toimintakulttuuria. Olet johtoryhmien luotettu kumppani ja sparraaja. Autat asiakkaitamme kasvun saavuttamisessa mm. konsultoimalla digitaalista strategiatyötä, johtamista, hyvinvointia ja muutoksessa oppimista.

Hyödynnämme uusinta tietoa ja johtavia digitaalisia työympäristöjä varmistaaksemme asiakkaidemme menestymisen. Konsulttinamme varmistamme jatkuvan kehittymisesi nopeasti oppivassa tiimissämme. Olemme ylpeitä tunnetusta brändistämme, palvelumme laadusta, innovatiivisista ratkaisuistamme ja tyytyväisistä asiakkaistamme.

Toivomme sinulta

Olet johdon konsultoinnin ammattilainen, joka pystyy itsenäisesti, mutta osaavaa  tiimiämme hyödyntäen  tukemaan suurten yritysten strategisia kehittämishankkeita ja rakentamaan niitä tukevia digitaalisia yhteistyöprosesseja. Olet rautainen ratkaisumyyjä, mutta sinulla on tunneälyä ja empatiakykyä, joilla rakennat pitkiä yhteistyösuhteita ja varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen. Tunnet liike-elämän toimintakentän, haluat taata työsi vaikuttavuuden sekä asiakkaidesi menestymisen.

Toivomme sinusta tulevaisuuden tekijää, joka haluaa pitkäjänteisellä työllä, verkostoillaan ja osaamisellaan olla kanssamme rakentamassa Humapin tulevaisuutta. Sinulla on akateeminen loppututkinto sekä pystyt kommunikoimaan erinomaisesti myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen, puh. 0400 856 045, terhikki.rimmanen@humap.com. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa joulukuun aikana.

Jätä hakemuksesi 22.1.2021 mennessä virtuaaliselle rekrytointialustallemme. (jatkoimme rekrytoinnin aikaa)

Hae paikkaa