Tietoisuuden lisääminen

TEHDÄÄN NÄKYMÄTTÖMÄSTÄ NÄKYVÄÄ

Tiesitkö, että vain 4 % ylimmästä johdosta näkee haasteet, joista henkilöstö näkee 100%?1 

Autamme sinua näkemään paremmin muuttuvassa maailmassa hyödyntämällä tekoälyä ja organisaation ääntä. Yhdistämme sekä liiketoiminnan lukuja että ihmisten kokemuksia ja tunteita. Käytämme systeemistä ajattelua keskittyäksemme koko organisaatiosi ekosysteemiin, ei vain sen osiin. Muotoilemme yhdessä liiketoimintaasi, kulttuuriasi ja yhteistyötä sisältä ulospäin.

TIETOISUUDEN LISÄÄMISEN HYÖDYT

 • Enemmän mielenrauhaa: Vältä väärä tilannekuva ja väärin arvioidut riskit.
 • Parempia päätöksiä: Ennakoi, hyväkin strategia voidaan möhliä väärin valinnoin.
 • Kustannus- ja aikasäästö: Toimi nopeasti, vuorovaikutteisesti ja mobiilisti.
 • Laaja osallisuus: Saa asiakkaiden, henkilöstön ja omistajien äänen kuuluviin kerralla.

MUUTOKSEN MAHDOLLISTAJAT

 • Digitaalisuus: Howspace© mahdollistaa vahvan osallisuuden kokemuksen eriaikaisesti.
 • Data-analytiikka: Tekoälyratkaisut tuovat organisaation tietopääoman ja puhunnan yhteen.
 • Metodit: Vaikuttavat vuorovaikutusmenetelmät yhdistävät organisaation faktat ja tunteet.
 • Kokemus: Yli 20 vuotta moniaikaisen ja -paikkaisen työn edelläkävijyydestä.

1Lähde: “Iceberg of ignorance”, Sidney Yoshida, 1989

HUMAPIN ANALYYSIPALVELUT

DIALOG FLOW™ – FAKTOJA VUOROVAIKUTTEISESTI

Dialog Flow™ yhdistää kokemuksen, dialogin ja AI-analytiikan uudella tavalla, jonka avulla saat ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen aika- ja kustannustehokkaasti. Dialog Flow™ hahmottaa toimintaympäristöä, vahvistaa organisaation yhteistyökykyä ja kohdentaa havaitut kehitystoimenpiteet oikein.

Luomme päätöksille ympäristön, jossa juurisyyt saadaan näkyviksi ja löydät vastauksen polttavimpaan tarpeeseen nopeasti. Dialog Flow™ tuo selkeästi esille organisaation nykytilan ja kehittämisen kohteet, jotta päätöksenteko on tehokasta. Sen hyödyt ovat johtoryhmän eriaikaisessa työskentelyssä, ketterässä kehittämisessä ja vuorovaikutteisuuden lisäämisessä.

365 CULTURE™ – UUDEN SUKUPOLVEN KULTTUURIARVIOINTI

Organisaatiokulttuuri on organisaation käyttöjärjestelmä. Kulttuuri syntyy ihmisten tavassa toimia, ihmisten vuorovaikutuksessa ja yhteistyösuhteiden laadussa. Arvojen toteutuminen ja kirjoittamattomat säännöt tekevät näkyväksi kulttuurin ydintä. Siksi organisaatiokulttuuri heijastaa aina myös sitä, miten strategia toteutuu arjessa – miltä strateginen toiminta näyttää.

LUE LISÄÄ

361 COLLABORATION™ – YHTEISTYÖSUHDEARVIOINTI

361 COLLABORATION™ on yhteistyön arviointiprosessi, joka vie organisaation muutos- ja oppimiskyvykkyyden uudelle tasolle. Se haastaa perinteiset 360-esihenkilöarvioinnit, jotka keskittyvät yksilön anonyymiin arviointiin. Haluamme siirtää fokuksen henkilöiden välisiin yhteistyösuhteisiin, jossa jokainen on vaikuttava osapuoli. 361-arviointi mittaa vuorovaikutuksen laatua, yhteistyötä, vaikuttavuutta sekä organisaation kykyä innovoida ja oppia.

LUE LISÄÄ

UNLIKE®– STRATEGISEN TOIMINNAN ANALYYSI

Unlike®-analyysi on ainoa uuden ja uudistuvan liiketoiminnan luomiskykyä mittaava kehittämistyökalu. Unlike®-analyysi on yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuskuntoisuutta arvioiva työkalu. Tulevaisuuskuntoisuudella tarkoitetaan sitä, miten hyvin organisaatio on varautunut tulevaisuuden muutoksiin, miten ketterästi se toimii muuttuvassa ympäristössä ja miten ennakoivasti se luo kasvua ja hyödyntää tulevaisuuden mahdollisuuksia.

LUE LISÄÄ

KASVUKULTTUURIKIIHDYTTÄMÖ™ – KASVUKULTTUURIN RAKENTAMISEKSI

Maailma on epävarmempi nyt kuin koskaan. Mikäli haluat varmistaa kasvun ja ihmisten pysyvyyden haastavassakin tilanteessa, on aika tunnistaa tärkeimmät fokusalueet ja panostaa kasvukulttuurin rakentamiseen.

Autamme sinua näkemään kulman taakse ja toimimaan arjessa paremmin hyödyntämällä olemassa olevaa liiketoiminnan dataa ja ihmisten asiantuntemusta alati muuttuvassa maailmassa. Tuomme liiketoiminnan luvut, kasvun mahdollistajat ja ihmisten (asiakkaat, henkilöstö ja sidosryhmät) tuntemukset selkeästi esille. Kasvukulttuurikiihdyttämössä viedään organisaatiosi nopeasti ja kustannustehokkaasta takaisin oikealle kasvun polulle.

LUE LISÄÄ

 

VARAA AIKA MUUTOSMATKALLESI

ASIAKASKOKEMUS

“Saimme 361-arvioinnin avulla nostettua keskinäiset suhteemme uudelle tasolle. Johtoryhmämme on nyt hioutunut yhteen. Osuuskauppa Keskimaan johtoryhmäläiset lähtivät kehittämään yhteistyötään ja keskinäisiä suhteitaan havahduttuaan siihen, että mitä paremmin ryhmä työskentelee keskenään, sitä paremmin koko organisaatio toimii.”

Kaisamaria Thusberg, henkilöstöjohtaja, Keskimaa.

Jätä viesti

Kerrothan lyhyesti tarpeistasi, jotta voimme palvella sinua paremmin.

  Nimi

  Organisaatio

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Viesti