Tietoisuuden lisääminen

TEHDÄÄN NÄKYMÄTTÖMÄSTÄ NÄKYVÄÄ

Yritysjohtajilla on valtava paine olla nopeampia, innovatiivisempia ja tehdä parempia päätöksiä. Kaikki tapahtuu vähemmillä resursseilla, ajalla ja usein ennakointikyky ja näkyvyys on heikko.

Autamme sinua näkemään paremmin muuttuvassa maailmassa hyödyntämällä tekoälyä ja ihmisten asiantuntemusta. Yhdistämme sekä liiketoiminnan lukuja että ihmisten kokemuksia ja tunteita. Käytämme systeemistä ajattelua keskittyäksemme koko organisaatiosi ekosysteemiin, ei vain sen osiin. Muotoilemme yhdessä liiketoimintaasi, kulttuuriasi ja yhteistyötä sisältä ulospäin.

OLETKO VALMIS

  • yhdistämään faktat ja kokemukset paremmaksi liiketoiminnaksi?
  • tekemään parempia ja vähemmän riskialttiita liiketoimintapäätöksiä?
  • vastaanottamaan ekosysteemissä olevaa näkemyksellisyyttä, jota voit hyödyntää strategisessa suunnittelussasi?
  • saamaan laajan ja reaaliaikaisen näkymän organisaatiosi tilasta, mikä auttaa sinua johtamaan selkeästi?
  • vaikuttamaan ihmisiin, jotta he voivat tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla?

HUMAP ANALYYSIPALVELUT

HUMAP 720 LIIKETOIMINTA™

On välttämätöntä vapauttaa koko ekosysteemi organisaatiosi hyödyksi. Tämä analyysi toimii moninäkökulmaisena tutkana, josta näet ympärillesi 360 astetta sekä pilviin saakka avautuvat mahdollisuudet kuten pinnalla piilevät signaalit. Tutka auttaa sinua hyödyntämään olemassa olevan datan ja suuntaamaan liiketoimintaasi paremmin.

HUMAP 365 KULTTUURI™

Organisaatiokulttuuri heijastaa miten strategia toteutuu arjessa. Kulttuuriarviointi pureutuu ihmisten tapaan toimia työyhteisössä. Arvioinnin tulokset avaavat näkymän organisaatiokulttuuriin ja sen vaikutuksiin strategiaan, johtamiseen ja inhimislähtöiseen tapaan toimia.

HUMAP 361 YHTEISTYÖSUHTEET™

Laadukkaat suhteet parantavat organisaatiosi tuottavuutta sekä kykyä muuttua ja oppia. Yhteistyösuhteiden arviointi mittaa vuorovaikutuksen laatua, yhteistyötä, vaikuttavuutta sekä organisaation kykyä innovoida ja oppia.

Tietoisuuden lisäämisen palvelumme keskittyvät vuorovaikutuksen ja yhteistyön laadun parantamiseen, mikä tukee organisaation uudistumista, oppimista ja innovaatiivisuutta.

 

VARAA AIKA MUUTOSMATKALLESI

ASIAKASKOKEMUS

“Saimme 361-arvioinnin avulla nostettua keskinäiset suhteemme uudelle tasolle. Johtoryhmämme on nyt hioutunut yhteen. Osuuskauppa Keskimaan johtoryhmäläiset lähtivät kehittämään yhteistyötään ja keskinäisiä suhteitaan havahduttuaan siihen, että mitä paremmin ryhmä työskentelee keskenään, sitä paremmin koko organisaatio toimii.”

Kaisamaria Thusberg, henkilöstöjohtaja, Keskimaa.