Kasvukulttuuri

RAKENNA VETOVOIMAINEN JA VASTUULLINEN YHTEISTYÖKULTTUURI TYÖN UUSILLA TAVOILLA

Tiesitkö, että 95 % organisaation menestymisestä johtuu yhteistyöprosessien laadusta, mutta vain 5% yksilöiden taidoista?

Ihmisten sitoutuminen organisaatioihin ja perinteisiin työsuhteisiin muuttuu, mutta ihmisen tarve kuulua joukkoon on edelleen erittäin vahva käyttäytymistä ohjaava tekijä. Ihmisyys rakentuu työelämässä yhteisöllisyyden, merkityksellisten yhteistyösuhteiden ja vaikuttavan yhteistyön varaan.

Kanssamme kehität organisaation ja ihmisten väliset suhteet sekä yhteistyökyvykkyyden sellaiseksi, että ne vapauttavat ihmiset toimimaan yhdessä organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi. Teknologia mahdollistaa uudella tavalla yhdessä toimimisen ja ihmisen uuden roolin muotoutumisen luovana kehittäjänä – ei rutiinien suorittajana.

Yhdenvertaisuus ja osallisuus, työturvallisuus, työntekijöiden hyvinvointi sekä oppiminen ja kehittäminen ovat keskeisiä sosiaalisen vastuun teemoja kaikissa organisaatioissa. Autamme määrittelemään konkreettiset tavoitteet ja indikaattorit yhteiskuntavastuutyötä varten. Olemme kumppani sosiaalisesti vastuullisen liiketoiminnan rakentamisessa ja johtamisessa.

TYÖELÄMÄN TRANSFORMAATIO ON IHMISYYDEN JA TEKNOLOGIAN RADIKAALIA YHTEISTYÖTÄ

RADIKAALI tarkoittaa meille käänteentekevää muutosta, rohkeutta yksinkertaistaa ja tehdä läpinäkyväksi asioita monimutkaisessa maailmassa.
IHMISYYS tarkoittaa meille kykyä nähdä kokonaisvaltainen, ainutlaatuinen ja arvokas ihminen, joka toimii yhteistyösuhteissa muihin ihmisiin.
YHTEISTYÖ toteutuu kun teknologiaa hyödyntäen rakennetaan kestävää menestystä merkityksen pohjalta arvoja kunnioittaen. Se kyseenalaistaa organisaatioihin juurtuneet itsestäänselvyydet, luutuneet toimintatavat, haittaavat ja hidastavat rakenteet.

UUSILLA TYÖN TAVOILLA

 • vapautat ihmiset fyysisistä paikoista, tiukoista aikatauluista ja loputtomista kokouksista,
 • kehität uusia työtapoja, joilla vähennetään kokousten määrää 75 %,
 • saat 50 % enemmän innovaatioita, jotka kasvattavat uutta osaamista,
 • kasvatat yhteistyön tuottavuutta kymmenkertaiseksi,
 • lisäät osallisuuden kokemusta ja sitoutumista ratkaisevalla tavalla,
 • viet rajat ylittävät yhteistyön uudelle tasolle,
 • saat tolkkua olennaisista ja merkityksellisistä asioista,
 • säilytät toimintakyvyn moninaisen ja kompleksisen muutoksen keskellä.

Humapin vahvuus on kulttuurillisessa muutoksessa ja sen ymmärtämisessä. Tee kanssamme hybridiajan yhdessäohajutuvasta kasvukulttuurista totta. Ihmisenergia ja yhdessä tekemisen voima luovat edellytykset menestymiseen.

MITEN VOIMME AUTTAA ORGANISAATIOTASI NÄKEMÄÄN YHTEISTYÖKULTTUURIN UUDELLA TAVALLA?

 • Monipaikkaisen työn rakenteet ja käytänteet
 • Arvojen muotoilu ja integroituminen kulttuuriin
 • Vastuullinen yhteistyökulttuuri
 • Yhteisöllinen työhyvinvointi
 • Dialoginen vuorovaikutus
 • Kasvukulttuuri ja Growth hacker
 • Oppiva kulttuuri

365 CULTURE™ – UUDEN SUKUPOLVEN KULTTUURIARVIOINTI

Organisaatiokulttuuri on organisaation käyttöjärjestelmä. Kulttuuri syntyy ihmisten tavassa toimia, ihmisten vuorovaikutuksessa ja yhteistyösuhteiden laadussa. 365 CULTURE™ on kartoitus, joka pureutuu ihmisten tapaan toimia työyhteisössä. Sen näkökulmat pohjaavat nykytyön tutkimuksiin, joissa otetaan huomioon nykyisen toimintaympäristön vaikutukset vuorovaikutukseen, johtamiseen, yhteistyön rakenteisiin, yhteisölliseen hyvinvointiin, ja oppimiseen.

365 arviointi tuo ihmiset ja asiat yhteen, jolloin toimintakulttuurin kehittämisen kohdentaminen helpottuu.

Lue lisää

 

Varaa aika muutosmatkallesi

LATAA MAKSUTON KULTTUURIOPAS TÄSTÄ

ASIAKASKOKEMUS

“Meille on keskeistä, että voimme tarjota asiantuntijoillemme eväitä oman asiantuntijuuden johtamiseen ja saamme eri alojen asiantuntijat toimimaan yhdessä. Tulos vastasi juuri sitä, mitä tarvitsemme. Toteutusmalli oli hyvä ja tehokas, saimme yhdessä aikaan monia aihioita jatkotyöstettäväksi. Kokonaisuus näkyi henkilöstömme arjessa. Humapin toimintaote ja työskentelytavat olivat erinomaiset. Konsulteilla oli kyky saada porukkamme aktivoitua yhteiseen tekemiseen ja lisäksi meillä oli tosi hauskaa.”

– Ari Mäkelä, yritysverotuksen ylijohtaja, Verohallinto

Jätä viesti

Kerrothan lyhyesti tarpeistasi, jotta voimme palvella sinua paremmin.

  Nimi

  Organisaatio

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Viesti