Terhikki Rimmanen

KUKA?

Olen perheellinen ja intohimoinen työn ja liiketoiminnan kehittäjä. Lähes 25 vuoden ajan olen saanut olla edelläkävijöiden joukossa kehittämässä uusinta teknologiaa hyödyntävää työtä. Tästä on tarjoutunut mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittää asiakkaiden kanssa strategia- ja johtoryhmätyötä sekä monipaikkaisen työn johtamista ja käytänteitä.

Uskon verkostojen voimaan, joiden kautta omat näkemykset rikastuvat. Viimeisin kirjoittamani artikkeli Digitaalinen strateginen kehittäminen löytyy kirjasta ”Nyt olisi nuijalle töitä – Asiakasymmärrystä hallitustyöhön, 2018”. Seuraava asiantuntijoiden yhteistyössä tehty kirja hallituksen neuvonantajille julkaistaan syksyn 2021 aikana.

MIKSI?

Uusi työn malli on tullut jäädäkseen. Minulle joustavat työn mallit eivät tarkoita pelkästään sitä missä työtä tehdään, vaan milloin ja miten työtä tehdään ja johdetaan. Nyt on oikea hetki ottaa tähän liittyvät päätökset vakavasti ja nostaa ne strategisiksi teemoiksi.

Osaaminen vanhenee puolessa vuodessa ja tilalle tarvitaan osaamista, jota ei ole ollut aikaisemmin olemassakaan. Koska 90% kyvykkyyksien kehittämisestä tapahtuu formaalin koulutuksen ulkopuolella, tarvitsemme kipeästi yhteisöllistä ja nopeaa oppimista tukevia käytänteitä.

Innovaatio voi alkaa mistä tahansa ja markkinan dynaamisuus voimistuu koko ajan. Strategiatyössä on tärkeää tunnistaa inhimillisen pääoman merkitys ja ekosysteemin vaikutus. Siksi yhteistyö on kasvun tukemisessa nyt tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin.

MITEN?

Autan näkemään ja kokemaan strategiatyön ja johtamisen uudella tavalla. Reimagining merkitsee minulle intuitiivista tunnetta ja inspiroivaa näkemyksellisyyttä, ei vain rationaalista uudelleenajattelua (rethinking) mitä nyt pitää tehdä. Mistä sinä unelmoit työelämässä? Eletään se yhdessä todeksi.

OSAAMINEN JA VAHVUUDET

  • Strategiatyö
  • Johtoryhmätyö
  • Johdon konsultointi ja monipaikkaisen työn johtaminen
  • Digitaalinen yhteistyökulttuuri