Susanne Valkeakari

HALUAN OLLA MUKANA LUOMASSA OSALLISTAVAA, ARVOSTAVAA JA MAHDOLLISTAVAA TYÖELÄMÄÄ AKTIIVISESTI JA POSITIIVISESTI HAASTAEN. TYÖELÄMÄ LUODAAN YHDESSÄ – (EKO)SYSTEEMISESTI JA ROHKEASTI OPPIVALLA MIELELLÄ.

KUKA?

Olen kiitollinen kaikesta organisaatioiden kehittämisen ja ihmisten kasvun tukemisen kokemuksista, joita on karttunut noin 20 vuoden työuralla. Olen saanut olla mukana niin prosessien ja kulttuurien kuin osaamisen, oppimisen ja johtamisen kehittämisen hankkeissa – monissa eri rooleissa.

Intohimoni on jatkuva yhdessä oppiminen, jossa yhdistyy tutkimuksiin ja teorioihin tutustuminen ja käytäntö. Olen edelleen 25 vuotta kestäneellä muutosmatkalla ja nautin joka hetkestä. Termit, ismit ja ilmiöt muuttavat muotoaan, mutta yhdessä tekemisen taika vain vahvistuu.

MIKSI?

Siksi, että saamme kaikki mukaan mielekkäällä tavalla, että kukin saa kokea olevansa merkityksellinen osa kokonaisuutta ja löytää oman paikkansa ja arvostuksen. Siksi, että opimme huomioimaan kokonaisuuden laajemmin ilman, että se lamaannuttaa monimutkaisuudellaan. Siksi, että myös monimutkainen on kaunista – kun sitä yhdessä tulkitaan. Siksi, että koemme yhdessä hallinnan tunnetta ja että me ohjaamme muutosta – ei ’muutos’ meitä.

MITEN?

Humapin tiimin avulla. Valjastamme organisaation jäsenten, heimojen ja sidosryhmien hiljaisen ja moniäänisen tiedon tavalla, joka tuottaa tulevaisuuden ratkaisuja. Lähde kanssamme uteliaana energisoivalle ja uutta luovalle oppimispolulle. Lupaan, että hämmästyt positiivisesti.

OSAAMINEN JA VAHVUUDET:

  • Yrityskulttuurin ja yhteistyön kehittäminen
  • Johtajana ja ihmisenä kasvaminen
  • Strategiaprosessit