Sami Huusela

KUKA?

Olen laaja-alaisen lisäarvokeskeisen myynnin ja kasvun tekijä kahden vuosikymmenen kokemuksella. Olen työelämässä saanut olla mukana todella mielenkiintoisissa organisaatioissa,  päässyt kokemaan työelämän kehitystä ja sen mahdollisuuksia. Omassa työssäni pyrin ihmislähtöisesti (human to human) luomaan toimintamalleja, jotka mahdollistavat myynnin ja organisaatioiden kokonaisvaltaisen kehittymisen asiakas- ja ekosysteemilähtöisesti. Pyrin rakentamaan lisäarvoa moninäkökulmaisella ajattelulla me-henkeä rakentaen. Asiat ratkaistaan parhaiten joukkueena ja yhdessä olemme aina enemmän kuin osiemme summa.

MIKSI?

Haluamme menestyä yhdessä muuttuvassa maailmassa ja tukea kehittämisellä yhteisiä tavoitteita, liiketoimintaa ja organisaatiokulttuuria. Muutoksessa eläminen, rohkeus nähdä asioita uudella tavalla ja rakentaa yhteisöllisyyttä ovat menestyvien organisaatioiden arkea. Haluan olla mukana rakentamassa rohkeasti eteenpäin katsovaa ja ihmislähtöistä yhteistyökulttuuria, johtamista ja strategiatyötä.

MITEN?

Työelämän muuttuessa tarvitaan uusia tapoja nähdä ja kokea työ. Lähdetään yhdessä muutosmatkalle, jossa organisaatiosi koko potentiaali hyödynnetään menestymisen rakentamiseksi.

Nothing is set, except change. Observe, evaluate, develop, test, learn, understand – and repeat. 
Results come with understanding your organisation and your impact.

OSAAMINEN JA VAHVUUDET

  • asiakas- ja ekosysteemilähtöisyys