Piia Aalto

Asiakaskokemusjohtaja, organisaatiokonsultti

+358 50 371 7517
piia.aalto@humap.com

Olen kiinnostunut työelämän ilmiöistä, jatkuvassa muutoksessa elämisestä, yhdessä oppimisesta ja menestymisen rakentamisesta. Intohimoni on aidon asiakasymmärryksen lisääminen organisaation kohtaamisiin, vuorovaikutukseen ja toimintaan.

Olen lähes 15 vuoden ajan johtanut strategista viestintää ja brändejä, toteuttanut muutosta, muotoillut palveluita ja esimiestyössä tukenut henkilöstöä innostavan työkulttuurin kehittämisessä.

Sydämeni sykkii työelämän ilmiöille sekä ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän asiakaskokemuksen muotoilemiselle. Asiakaskokemuksessa yhdistyvät innostava organisaatiokulttuuri, tunnistetut ja laadukkaat kohtaamiset sekä halu palvella asiakasta yksilönä – Human to Human.

Minulla on aito halu auttaa suomalaista työelämää kehittymään, hyödyntämään digitalisaatiota sekä onnistumaan yhdessä ihmisten kanssa.

Työotteeni on ratkaisukeskeinen, kuunteleva, sparraava sekä yksilöä, yhteisöä ja erilaisuutta arvostava. Pyrin oivalluttamaan, löytämään yhteistä suuntaa toiminnan kehittämiseen sekä varmistamaan muutoksen siirtymisen arjen työhön konkretian kautta.

Valjastetaan digitaalinen yhteisöllisyys ja muutoksessa eläminen organisaatioiden kilpailueduksi. Ollaan rohkeasti suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden tekijöitä ja yhdessä menestyjiä. Viisaus asuu ihmisissä, jota kannattaa hyödyntää kollektiivisesti.

KOULUTUS

  • VTM (Politices Magister Examen), Åbo Akademi, 2007
  • JOKO 42, Johtamiskoulutus, Turun Kauppakorkeakoulu 2015

OSAAMISALUEITA JA VAHVUUKSIA

  • strateginen viestintä: henkilöstö- ja asiakaslähtöisen viestintäkulttuurin rakentaminen
  • asiakaskokemuksen kehittäminen: asiakaslähtöisen toimintakulttuurin rakentaminen