Päivi Kari

”Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu suru puolittuu”

Kuka?

Olen kiitollinen ja innostunut saamastani mahdollisuudesta olla osa Humapin upeaa ja kasvavaa ekosysteemiä! Reilun 20 vuoden mittainen työelämäni on vierähtänyt markkinointi-, henkilöstö- ja liiketoimintajohdon kumppanina. Olen tuonut asiakkaani usein tuoreen tiedon ääreen ja muuntanut sen ymmärrykseksi ja näkemykseksi tarvittavista muutoksista kohti parempaa huomista. Olen kokenut sparraaja tiimityön, johtamisen, muutoksen ja asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisessä. Ilahdun, kun keskustelun päätteeksi saan kiitosta rohkeudestani ehdottaa ja haastaakin.

Aitous, avoimuus ja yhteistyö ovat minulle tärkeitä arvoja ja pyrin niitä vaalimaan kaikissa kohtaamisissa niin työssä kuin vapaalla.

Miksi?

Siksi, että voimme hyvin yhdessä. Kun voimme hyvin yhdessä voimme myös kasvaa yhdessä.

Miten?

Siten, että muistamme ettei ihmisen fysiologia ja psykologia ole muuttunut, vaikka teknologia ympärillämme kehittyy kiihtyvään tahtiin. Ihminen on edelleen psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvitaan kaikkia näitä elementtejä. Hyvinvointia voidaan lisätä uuden teknologian avulla kunhan muistetaan sen olevan aina rengin paikalla eikä isännän saappaissa.

Miten sitten organisaatio voi hyvin?

Itse uskon siihen, että yhteisesti jaettu avoin ja positiivinen ihmiskäsitys on organisaation hyvinvoinnin tärkein voimavara. Kun ihminen kohdataan yksilönä eikä häntä pidetä resurssina ollaan jo pitkällä motivaation ja halun rakentumisessa. Mitä tahansa voi oppia ja saavuttaa, kun motivaatio on syttynyt. Halun ja motivaation vahvistamisessa aito arvostus ja kuulluksi tuleminen ovat mielestäni ensisijaisen tärkeitä. Luottamuksen ilmapiirin luominen mahdollistaa kokeilut ja epäonnistumisetkin, joita ilman ei voi kehittyä paremmaksi.  Vielä kun huolehditaan arjen sujuvuudesta eli muotoillaan roolit, rakenteet ja pelisäännöt niin yhdessä ohjautuen voidaan hyvin ja saadaan aikaiseksi vaikka mitä!

Odotan innolla, että pääsen pohtimaan kanssasi miten Humapin ekosyysteemi voi palvella sinua ja organisaatiotasi kasvun, hyvinvoinnin ja uudistumisen vauhdittajana.