Niko Herlin

futuristi, organisaatiokonsultti

+358 40 555 8088

Kuka?

Olen intohimoinen futuristi, yrittäjä (Great Minds Oy), yritysjohdon konsultti ja Keynote-puhuja. Erityisesti minua kiinnostavat oppimisen, työn ja johtamisen tulevaisuudet sekä erilaiset teknologiset innovaatiot. Ennakoinnin ja konsultoinnin saralta minulla on usean kymmenen vuoden kokemus eri alojen yritysten kanssa niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin. Konsultointityön lisäksi toimin hallitusten jäsenenä.

Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa ystävien kanssa, viilettää maantiepyörän selässä tai välillä olla vain jouten.

Miksi?

Saan kiksejä siitä, kun tekemälläni työllä on oikeasti vaikutusta ihmisiin ja asiakasyritysten liiketoimintaan. Uskon yhdessä oivaltamiseen ja kehittämiseen. Oman roolini näen nimenomaan oivallusten mahdollistajana.

Miten?

Innostun päästessäni ravistelemaan ja jopa kyseenalaistamaan organisaatioiden ajattelua ja tekemistä. Vaihtoehtoisten tulevaisuuksien pohtiminen on tärkeää, jotta voidaan kehittää organisaation ketteryyttä. Pyrin kuitenkin aina yhdistämään hyväntuulisen ilmapiirin kiperienkin kysymysten käsittelemiseen. Uskon tiedon ja tunteen systemaattiseen yhdistämiseen konkreettisten tulosten aikaansaamiseksi.

 

 

 

OSAAMINEN JA VAHVUUDET:

  • Ennakointi ja tulevaisuuskuntoisuus
  • Yhteistyökulttuurin kehittäminen
  • Strategiatyön kehittäminen
  • Johtoryhmätyön kehittäminen