Kirsi Kostia

strategi, organisaatiokonsultti

+358 (0)400 916 979

Kuka?

Olen strategi, yrittäjä (Great Minds Oy) ja konsultti; työskentelen vahvalla tulevaisuuspainotuksella ja uskon siihen, että yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan. Olen toiminut yli 20 vuotta johdon, organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittäjänä niin tulosvastuullisena johtajana, johtamiskoulutuksessa ja valmennuksessa kuin konsulttinakin. Minulla on myös kokemusta palveluliiketoiminnan kasvattamisesta ja digitalisoinnista. Koulutustaustani on kauppatieteiden tohtori (johtaminen ja strategia). Toimin myös hallitusten jäsenenä ja neuvonantajana.

Vapaa-aikaani vietän perheen plus kahden mäyräkoiran sekä joogan & pilateksen, purjehduksen ja laskettelun parissa.

Miksi?

Yritysten tulevaisuus-, muutos- ja innovointikuntoisuuden kehittäminen on intohimoni! Uskon parempaan tulevaisuuteen ja siihen, että yhdessä kehittämällä saamme enemmän aikaan, niin liiketoiminnan kuin ihmisten näkökulmasta. Asiakkaan menestyminen ja innostuneet ihmiset ovat tärkeä motivaattori.

Miten?

Parhaimmillaan kehittäminen on innostavaa, energisoivaa ja inspiroivaa! Usein juutumme arjessa tekemään asioita vakiintuneilla tavoilla, näkemään itsemme ja organisaatiomme totutussa roolissa ja lyhyellä aikavälillä. Pieni ravistelu, mielikuvituksen käyttö ja tulevaisuuden näkemysten muodostaminen toimivat mainiona pohjana tulevaisuuden kehitykselle ja kasvulle. Osallistava ja oivalluttava, energisoiva, tieteeseen perustuva ja hauska – niistä on hyvä kehittäminen tehty!

 

OSAAMINEN JA VAHVUUDET:

  • Strategia ja strateginen johtaminen
  • Tulevaisuus, ennakointi ja tulevaisuusmenetelmät
  • Fasilitointi ja fasilitointimenetelmä
  • Johtoryhmätyöskentely ja johdon sparraus
  • Muutosten arkeen vieminen ja toimintakulttuurin kehittäminen
  • Osallistaminen, yhteiskehittäminen ja menetelmät
  • Yrittäjyys, innovaatiot ja liiketoimintaosaaminen