← Me

Kim Trapp

Parhaiten pystyn olemaan avuksi tilanteissa, joissa osaamiseni ja kokemukseni yhdistyvät omaan intohimooni ja innostukseeni. Näitä kokonaisuuksia ovat erilaiset yritystoiminnan haasteet, joissa ihmisillä ja organisaatiokulttuurilla on keskeinen rooli. Innostun ja inspiroidun ihmisistä numeroiden ja roolien takana. Tuloksen tekevät lopulta ihmiset yhteistyössä.

Vahvuuksiani ovat liiketoimintaosaaminen, ihmisläheisyys, kuuntelu ja läsnäolo. Konsultoinnissani asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat keskiössä. Tuen asiakkaan prosessia omalla ammattitaidollani ja haastan joskus kiperilläkin kysymyksillä. Autan organisaatiota tunnistamaan niitä ilmiöitä jotka estävät inspiroivan energian virtauksen. Yhdessä löydämme keinot vaikuttaa organisaation kykyyn tehdä tuottavaa yhteistyötä ja saada aikaan näkyviä tuloksia.

Toimintani tukena on yli 25 v omakohtainen kokemus esimiestehtävistä sekä johtamis- ja johtoryhmätehtävistä eri yrityksissä, kokemus organisaatiokonsulttina ja coachina sekä oma koulutus esim. Systemic Business Coach, Ihminen Tavattavissa Mentor sekä Human Systems Dynamics Professional valmennusohjelma.

Blogissa

Näytä lisää