Elina Sipilä

Organisaatiokonsultti, sosiaalipsykologi, YTM, Mindfulness-ohjaaja

+358 40 3507085
elina.sipila@humap.com

Saako kiihtyvällä tahdilla muuttuva työelämä sinut joskus haukkomaan henkeä ihastuksesta tai ahdistuksesta? Et ole yksin. Kun työ vapautuu perinteisistä rakenteista ja alkaa muovautua ihmisten välisissä verkostoissa, se vapauttaa aikaa ja voimavaroja, mutta synnyttää myös epäselvyyttä ja epävarmuutta.

Muutos pakottaa miettimään yhdessä uudelleen: Mitä työ on ja miten se tehdään? Miten työtä hallitaan, kun sitä ei voi enää hallita? – En tarjoa näihin kysymyksiin valmiita vastauksia, mutta tarjoan työyhteisöille mahdollisuuden luoda yhteinen ymmärrys, tarina siitä, mistä olemme tulossa, miksi työmme on merkityksellistä nyt ja mihin olemme suuntaamassa muuttuvassa maailmassa.

Olen koulutukseltani organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut sosiaalipsykologi (YTM). Polkuni tähän  ammattiin on kulkenut taiteiden, kädentaitojen ja teologian opiskelun kautta. Olen vuosien varrella työskennellyt asiakaspalvelu- ja henkilöstöhallinon kehittämistehtävissä Suomessa sekä koordinointi- ja opetustehtävissä kehitysyhteistyöprojekteissa ulkomailla. Polveileva polkuni on opettanut minulle paljon erilaisista ammateista ja kulttuureista, sosiaalisen maailman lainalaisuuksista, ihmisten taidosta oppia vastoinkäymisistä sekä kyvystä luoda unelmien tulevaisuutta.

Tämän kokemukseni, ilmiöymmärrykseni ja luovan uteliaisuuteni suuntaan organisaatioiden kehittämiseen, koska näen organisaatiot ihmisyhteisöinä ja työn ihmisten välisenä vuorovaikutuksena. Uskon, että inhimillisen työkulttuurin rakentaminen mahdollistaa nyt ja tulevaisuuden teköälykkäissä yrityksissä ennen näkemättömän laadullisen ja kestävän kasvun. Vain ihmisellä on kyky luovuuteen, tunneälyyn ja empaattiseen yhteyteen toisten ihmisten kanssa. Tarjoan tähän kasvuun inspiroivaa, juuret huomioon ottavaa apua, joka mahdollistaa toiminnan ja palvelujen ihmislähtöisen, systeemisen muotoilemisen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kehittää työyhteisösi vuorovaikutusta, muotoilla palveluja, sytyttää työniloa tai vaikka luoda tarinallisen strategian.

Osaaminen ja vahvuudet:

  • Toiminnan ja palveluiden muotoilu
  • Dialogisuus ja tarinallisuus
  • Tietoinen läsnäolo ja mindfulness
  • HRD ja työhyvinvointi
  • Vuovaikutuksen kehittäminen ja hiljaisen tiedon välittäminen