← Me

Anne Horila

Olen ratkaisu- ja ihmiskeskeinen kehittäjä sekä yhteistyön rakentaja. 20 vuoden kehittämis- ja johtamiskokemus eri toimialoilta ja erilaisista organisaatioista sekä verkostoista antaa hyvän pohjan ymmärtää asiakkaan tarpeita ja etsiä yhdessä parhaita ratkaisuja kehittämishaasteisiin. Vastuullisuus, kestävä kehitys ja inhimillisyys ovat toimintaani ohjaavia periaatteita.

Yhteisen ymmärryksen rakentaminen, strateginen kehittäminen ja johtaminen, avoin ja arvostava vuorovaikutus sekä hyvinvoivan työelämän kehittäminen ovat osaamiseni ja kiinnostukseni ytimessä. Tarjoan luotettavaa ja tuloksellista yhteistyötä kehittäjäkumppanina.

  • Strateginen kehittäminen ja johtaminen
  • Verkostoissa toimiminen ja verkostojohtaminen
  • Yhteistyö, yhteisen näkemyksen rakentaminen, dialogi ja arvostava vuorovaikutus sekä luottamuksen rakentaminen
  • Kokeilut ja yhteiskehittäminen
  • Laadukas ja hyvinvoiva työelämä, toimintakulttuuri, jatkuva oppiminen, monipaikkainen työ, teknologian hyödyntäminen ja itsensä johtaminen.

 

Jos etsit avuksesi kokemusta, luotettavuutta sekä suurta sydäntä, Anne on juuri oikea henkilö kehittämiskumppaniksesi. Annen myönteisyys ja selkeys saa ihmiset sitoutumaan ja luomaan yhteistä ymmärrystä haastavissakin olosuhteissa.
– Vesa Purokuru, Humap