Inhimillinen strategiaprosessi

Inhimillinen strategiaprosessi

Tulevaisuuden strategiatyö on inhimillinen. Se auttaa ymmärtämään ison kuvan, joka lisää strategian merkityksellisyyttä omassa työssä. Se vahvistaa henkilöstö- ja asiaskaskokemusta ja hyödyntää uusimpia teknologisia innovaatioita.

 

Hyödynnämme strategityön edelläkävijöinä ennakoivaa strategista ajattelua ja rajat ylittäviä yhteistyömalleja. Autamme rakentamaan inhimillistä strategiatyötä, jossa jokainen ymmärtää ison kuvan, yhteisen suunnan ja strategian merkityksen oman työn kannalta.

Kanssamme organisaatiosi pystyy ennen näkemättömällä tavalla rakentamaan strategiatyöllä liiketoimintaa ja uutta markkinaa. Yhdistämällä uusimmat liiketoiminnan mallit ja teknologian osallistavat mahdollisuudet ihmisten kyvykkyyteen, autamme sinua luomaan inhimillisen ja kestävän strategian kustannus- ja aikatehokkaasti.

Luomme osallisuuden kokemusta ja fasilitoimme kumppaninasi strategiatyön mahdollisuudet helposti ja ymmärrettävästi suoraan organisaation ihmisten arkeen siten, että henkilöstö- ja asiakaskokemus vahvistuu osana uudenlaista johtamis- ja yhteistyökulttuuria.

Näe ja koe kanssamme, miten inhimillinen strategiaprosessi tukee tulevaisuuden työn tarpeita:

 1. Autamme ennakointityössä ja vaihtoehtoisten tulevaisuuksien hahmottamisessa,
 2. Tuemme yhteisen tilannekuvan rakentumista osallistamalla ekosysteemiä,
 3. Mahdollistamme yhteisen innovoinnin ja yhteiskehittelyn vision rakentumiseksi,
 4. Luomme OKR-viitekehyksellä tukea lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden muotoilussa,
 5. Tuomme riskien hallinnan osaksi strategiatyön tarkastelua,
 6. Opimme yhdessä ja jaamme parhaita käytäntöjä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

ASIAKASKOKEMUS

“Humapin tapa tehdä yhdessä, jaettuna strategiaprosessina, oli meille se ratkaiseva tekijä. Halusimme ehdottomasti osallistaa henkilöstöä ja asiakkaita – yhteinen prosessi palvelee niin tiimiytymistä kuin kehitystyötä. Viisaus ei asu yhdessä päässä tai yhdessä joryssä”,

–  Susanna Juusti, VP Customer Experience, Id BBN Oy

 

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

Aloita muutosmatka jo tänään! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

  Nimi

  Organisaatio

  Puhelinnumero

  Sähköposti