Humapiksi?

Humapiksi?

Sykähdyttääkö sinua tapamme nähdä maailmaa? Onko sinulle merkityksellistä radikaali ihmislähtöisyys ja rajat ylittävä yhteistyö? Kumpuaako sinussa halu tehdä parempaa työelämää?

Me humapit olemme yli 20 vuoden kokemuksella inhimillisen ja kestävän työelämän rakentamisen edelläkävijöitä. Suurempi tarkoituksemme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuomalla innovatiiviset, osallistavat ja virtuaaliset työtavat osaksi organisaatioiden arkea.

Rakennamme yhdessä ihmisten kanssa uudenlaista työelämää, jonka keskiössä on tavat nähdä ja kokea työ uudella tavalla. Meitä innostaa ekosysteemien voima, hybridityön mallit, yhdessä oppiminen ja arvostavat kohtaamiset.

Tule Humapille uuden ajan strategiakonsultiksi

Kumpuaako sinussa halu rakentaa parempaa työelämää? Onko ihmislähtöisyys ja rajat ylittävä yhteistyö sinulle tärkeää?

Maailma on menossa kohti digitalisaation murrosta, jota mm. Web 3.0 edustaa. Humap 4.0 on jo askeleen edellä. Siksi, etsimme Humapille rohkeaa strategiakonsulttia näkemään ja kokemaan työelämän uudella ja inhimillisemmällä tavalla. Tule mukaan Humapin ekosysteemin kasvutarinaan, jossa sinulla on merkittävä rooli osana kansainvälistymistämme ja kasvuamme!

Tehtävänäsi on rakentaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ainutlaatuinen ja osallisuuden kokemusta lisäävä strategiaprosessi, jossa strategia eletään todeksi heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Lisäksi kehität kokonaispalveluamme ja strategisen konsultoinnin ajattelua Humapin ekosysteemissä.

Strategiakonsultin tehtävä on Humapille merkittävä ja liiketoiminnallisesti kriittinen. Roolissa on tärkeää omata laajamittaista osaamista liikkeenjohdon konsultoinnista ja kokemusta yritysjohdon sparraamisesta. Käytössäsi on Humapin yli 20 vuoden kokemus moniaikaisesta ja -paikkaisesta yhteisöllisestä työskentelystä sekä uusimmat teknologiset ratkaisut tukemassa vallankumouksellista strategiatyötä.

Miksi Humap?

Me Humapissa luomme uudenlaista inhimillistä strategiatyötä, joka tukee kestävän ja ihmislähtöisen työelämän rakentamista teknologian mahdollisuuksia hyödyntäen. Elämme kasvun ja kansainvälistymisen aikaa, johon etsimme mukaan moninäkökulmaista ajattelua ja joukkuehengen voimaa.

Palvelemme asiakkaitamme digitaalisesti sekä tarvittaessa läsnätyössä heidän tiloissaan. Toiveena on, että asut Etelä-Suomen alueella, missä suurin osa asiakkaistammekin vaikuttaa. Sparrailukieliämme ovat suomi ja englanti. Ruotsi ja muut eurooppalaiset kielet luetaan eduksesi.

Egoista ekosysteemeihin. Vain rohkeille inhimillisille uudisraivaajille!

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen, puh. 0400 856 045 tai terhikki.rimmanen@humap.com.

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä virtuaaliselle rekrytointialustallemme hakemalla paikkaa alla olevasta linkistä. Olethan nopea, sillä käynnistämme haastattelut pikimmiten.

Hae paikkaa