Humapiksi?

Humapiksi?

Sykähdyttääkö sinua tapamme nähdä maailmaa? Onko sinulle merkityksellistä radikaali ihmislähtöisyys ja rajat ylittävä yhteistyö? Kumpuaako sinussa halu tehdä parempaa työelämää?

Me humapit olemme yli 20 vuoden kokemuksella ihmislähtöisen yhteistyökulttuurin rakentamisen edelläkävijöitä. Suurempi tarkoituksemme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuomalla innovatiiviset, osallistavat ja virtuaaliset työtavat osaksi organisaatioiden arkea.

Rakennamme yhdessä ihmisten kanssa uudenlaista työelämää, jonka keskiössä on tavat nähdä ja kokea työ uudella tavalla. Meitä innostaa ekosysteemien voima, hybridityön mallit, yhdessä oppiminen ja arvostavat kohtaamiset.

Tule humapiksi näkemään ja kokemaan työ uudella tavalla

ETSIMME ORGANISAATIOKONSULTTEJA, jotka haluavat auttaa suomalaisia ja kansainvälisiä organisaatioita menestymään. 

Tiedämme, että perinteisen liikkeenjohdon konsultoinnin aika on ohi. On aika revitellä ja ravistella totuttuja uskomuksia. Rakennamme yhdessä ihmisten kanssa uudenlaista työelämää, jonka keskiössä on työn näkeminen ja kokeminen uudella tavalla. Haluamme sinut mukaan rakentamaan menestystarinaamme!

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden haastaa ja uudistaa Suomen johtavien brändien toimintakulttuuria. Olet johtoryhmien luotettu kumppani ja sparraaja. Autat asiakkaitamme kasvun saavuttamisessa mm. konsultoimalla digitaalista strategiatyötä, uuden ajan johtamista ja tuloksellista ja hyvinvoivaa toimintakulttuuria. Tarjoamme myös moderneja työvälineitä ratkaisumyynnin menestyksekkääseen toteuttamiseen.

Toivomme sinulta

Olet johdon konsultoinnin ammattilainen ja pystyt tukemaan suurten yritysten strategisia kehittämishankkeita sekä rakentamaan niitä tukevia digitaalisia yhteistyöprosesseja.

Olet tuloshakuinen ratkaisumyyjä, mutta sinulla on tunneälyä ja empatiakykyä, joilla rakennat pitkiä yhteistyösuhteita ja varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen. Verkostoillasi täydennät tiimimme myyntimenestyksen. Tunnet liike-elämän toimintakentän, haluat taata työsi vaikuttavuuden sekä asiakkaidesi menestymisen.

Toivomme sinusta tulevaisuuden tekijää, joka haluaa pitkäjänteisellä työllään ja osaamisellaan olla kanssamme rakentamassa Humapin tulevaisuutta. Sinulla on akateeminen loppututkinto sekä pystyt konsultoimaan asiakkaitamme erinomaisesti myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen, puh. 0400 856 045 tai terhikki.rimmanen@humap.com.

Jätä hakemuksesi virtuaaliselle rekrytointialustallemme hakemalla paikkaa alla olevasta linkistä.

Hae paikkaa