EKOSYSTEEMI

EKOSYSTEEMI

"Organisaatiot siirtyvät kohti sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävämpää tulevaisuutta. Yhdessä olemme enemmän. Tavoitteemme Reimagining work -ekosysteemissä on rakentaa pitkäjänteisesti parempaan työelämää. Meille tärkeää on moninäkökulmaisuus, vuorovaikutus, muutosjoustavuus sekä ihmisyyden ja teknologian yhteistyö. Uskomme, että parempi työelämä syntyy teko kerrallaan."

Humap Consultation orkesteroi The Reimaginning Work -ekosysteemiä, jossa jaamme yhteisen tahtotilan rakentaa parempaa, inhimillisempää, arvostavampaa ja merkityksellisempää työelämää. Luomme puitteet työn tulevaisuuden rakentamiseen, jotta voimme onnistumme yhdessä.

The Reimagining Work -ekosysteemi muodostuu yli 40 syväosaajasta  ja uusista kumppaniorganisaatioista, jotka vahvistavat omilla tiedoilla, taidoilla ja digitaalisilla työkaluilla tavoitteellista ja vuorovaikutteista toimintaa yhteisten asiakkaidemme parhaaksi Suomessa ja kansainvälisesti. Asiakkaitamme ovat start up -yritykset, valtion laitokset, kunnat ja kaupungit, järjestöt, erilaiset verkostot sekä keskisuuret ja suuret yritykset.

Yhdessä pystymme kehittämään osaamistamme, tekemään tulosta ja vastaamaan laajempiin asiakashankkeisiin, joihin kukaan ei yksin pystyisi. Liity mukaan ekosysteemiimme ja olet luomassa jaettua kasvumatkaa. Kysy lisää joustavista erilaisista sopimusvaihtoehdoista ja yhteistyömahdollisuuksista.