Julkaisija: ← Blogi

Mikä säilyy digitalisaatiossa?

Verkko, uutiset ja blogit ovat täynnä muutospuhetta, kuinka yksikään toimiala ei säily digitaaliselta murrokselta. On ennustettu, että vuoteen 2025 mennessä internettiin yhdistettyjen laitteiden lukumäärä nousee nykyisestä 6 miljardista 100 miljardiin. Näihin laitteisiin liittyy jopa biljoona sensoria, jotka keräävät dataa, mitä kehittyvä luonnollista kieltä ymmärtävä tekoäly ja kognitiivinen analytiikka käyttää uudella tavalla hyväkseen.

On helppo ymmärtää, että tällainen muutos luo nopean murroksen myös vakaiksi mieltämillemme toimialoille, joilla ihmiset istuvat konttorihuoneissa työpöytiensä ääressä ja työskentelevät arkipäivisin.

Yhteyksien nopeutumisen ja analytiikan kehittymisen myötä monet työt ja prosessit alkavat muuttaa muotoaan. Samalla ihmisten yhteisen ajattelun ja kehittelyn yllättävyyden merkitys korostuu uudenlaisena tehokkuutena.

Esimerkiksi hyvällä kahvihetkellä ja hienoilla keskusteluilla on organisaatioissa ihmisten kohtaamiseen liittyvä lisäarvo, johon älykkäiden koneiden ei ennusteta pystyvän.

Pohditaan yhdessä

Tarjoamme mahdollisuuden yhteiskehitellä uusia näkökulmia digitaalisuuden luomiin haasteisiin osaavassa ja hyvässä seurassa. Digitaalisen kulttuurin edistämisprojekteissamme olemme jo pitkään yhdistäneet osallistumista, yhteiskehittelyä ja digitaalisia alustoja. Näiden nähdään olevan digitaalisen kulttuurin keskeisiä kyvykkyyksiä.

Tarjoamme jokaisen parittoman viikon perjantaina (1.4., 15.4., 29.4…) mahdollisuuden yhteiskehitellä uusia näkökulmia digitaalisuuden luomiin haasteisiin ilmaiseksi osaavassa ja hyvässä seurassa. Aamukahveillemme voit tulla toimistollemme (Bulevardi 6) joka toinen perjantai jakamaan kokemuksia tai etsimään uusia kokeiluja:

  • Klo 8:00–8:45 voit tulla yksilökeskusteluun juttelemaan yhteiskehittelevän digitaalisen kulttuurin asiantuntijamme kanssa oman organisaatiosi tai työsi haasteista.
  • Klo 9:00–9:45 yhteiskehittelemme pienessä ryhmässä (max 5 henkilöä) digitaalista kulttuuria. Jos haluat, voimme tutkia näkökulmia sinun haasteisiin.

Ilmoittautua voit allekirjoittaneelle: antti.soikkanen@humap.com