Julkaisija: ← Ajankohtaista

Markkinaturva – oma strategia työelämään

Kaipaatko uutta suuntaa työelämääsi? Työ muuttuu, verkostomainen ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä lisääntyy. Ehditkö nykyisen työsi hektisessä rytmissä katsomaan tulevaisuuteesi, rakentamaan turvallisia olosuhteita seuraavalle loikallesi?

Markkinaturva-valmennus antaa puitteet, työkalut ja tavat verkostoitumiseen, oman osaamisen kehittämiseen ja myymiseen sekä oman potentiaalin löytämiseen ja jatkuvaan uudistumiseen. Markkinaturvan takana ovat yhteistyössä Humap ja asiakasymmärryksen asiantuntijatalo Growthsetters.

Markkinaturva-kokonaisuus sisältää kaksi vaihetta:

 1. Onnivaattori – kolmen työpajan kiihdytyskaista, jossa saat itsen johtamisen ja uudistumisen menetelmän ja työkaluja. Pääset hyvään alkuun.
 2. Jatkuva palvelu – vertaisryhmä, jonka työskentelyssä luomme kullekin ryhmälle sopivia tapoja ylläpitää ja kehittää omaa Markkinaturvaansa.

Markkinaturvan ensimmäiset ryhmät käynnistyvät keväällä 2017 Jyväskylässä, Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Pari sanaa Onnivaattorin alkuvalmennuksesta

 • Motto: ”taitavampi tapa elää ja tehdä työnsä” – voit keskittyä työhösi tai ottaa laajemman näkökulman Markkinaturvasi rakentamiseen.
 • Itsen johtaminen ei ole egotrippi, jonka aikana pyrit voittamaan muut kilpailussa.
 • Itsen johtaminen ala Onnivaattori on oman egosi kuriin ottoa, sekä siitä mahdollisuudeksi avautuvaa entistä taitavampaa kytkeytymistä muihin ihmisiin.
 • Verkostosuhteet ja jatkuvan oppimisen tavat ovat Markkinaturvasi ydin. Sinä määrittelet, millaisia verkostoja ja millaista oppimista tarvitset.

Kiinnostuitko? Tarkempia tietoja Markkinaturvasta saat Pekka Pirhoselta: pekka.pirhonen@humap.com.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Markkinaturva-valmennuksestamme!

  Nimi

  Organisaatio

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Viesti