Julkaisija: ← Ajankohtaista

Veitsenterällä-nykysirkusmonologi saapuu Helsinkiin!

 

Veitsenterällä-nykysirkusmonologi saa Helsingin ensi-iltansa keskiviikkona 15.2. Suvilahden Cirkossa, Kaasutehtaankatu 1 (rak 8). Vesan nykysirkusmonologi Veitsenterällä kertoo henkilökohtaisen kasvutarinan yli 20 vuoden matkasta kyläkoulun opettajasta suuryritysten organisaatiokonsultiksi ja lopulta raajarikoksi sirkustaiteilijaksi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Esitykset pidetään:

  • Ke 15.2.2017 klo 19:00
  • Pe 17.2.2017 klo 19:00
  • La 18.2.2017 klo 14:00
  • La 18.2.2017 klo 19:00
  • Su 19.2.2017 klo 16:00

Ikäsuositus 12+ / Kesto noin 60 min
Esityskieli: Suomi
Liput alk. 17,50 / 28 € (sis. palvelumaksut) Ticketmasterista: Vähintään 10 hengen ryhmille 10 % alennus perushintaisista lipuista. Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset: liput@cirko.f

Tarinallisuus ja nykysirkus ovat vahvasti läsnä improvisatorisessa Veitsenterällä-teoksessa, joka kerrotaan klovnerian, akrobatian, fyysisen teatterin ja tanssin keinoin. Esityksen teemat ovat kaikille tuttuja ja ajankohtaisia – oli kyse sitten työntekijästä tai koko organisaatiosta. Teoksessa on vahvasti läsnä muutoksen tarve, intohimon synty, henkilökohtainen uudistuminen, epäonnistumisen merkitys, identiteetin muutoksen vaikeus, ikääntyminen…

Tapahtuman esitteen löydät täältä.

Vuonna 2016 Vesa koordinoi Eduskunnan Tulevaisuusvaliokunnalle esiselvityksen taiteen menetelmistä organisaatioiden kehittämistyössä. Veitsenterällä on kehittäjille ja kehittymisestä kiinnostuneille innostava ja vaikuttava kokemus.

Circon sivuille pääset tästä.

Lisää aiheesta voit lukea myös blogikirjoituksestani.
Tästä näet Keskisuomalaisen kriitikon arvio kantaesityksestäni Jyväskylän Kesä -festivaaleilla 12.7.2016.
Täältä löydät esiselvityksen, jonka voit maksutta ladata Eduskunnan sivuilta.