Matti Hirvanen

Matti Hirvanen

Organisaatiokonsultti, valmentaja

Esittely

Haluan olla rakentamassa organisaatioita, joissa johtaminen kuuluu kaikille. Tulosta edeltää aina onnistunut yhteistyö, joten kaiken kehittämisen lähtökohtana on toimivat yhteistyösuhteet.

Olen ollut mukana yli 100 organisaation yhteistyökulttuurin kehittäjänä vuodesta 2008 lähtien. Tausta-ajatteluni ponnistaa liike-elämän ja ihmisten vuorovaikutuksen ymmärtämisestä. Dialogisuus ja digitaalisuus ovat työni ydin.

Osaaminen ja vahvuudet

  • Digitaaliset ja virtuaaliset tavat organisaation kehittämisessä
  • Johtaminen ja yhteistyö
  • Osallistavat fasilitointi- ja ryhmätyömenetelmät
  • Uuden ajan tiimityötaidot

Taustaa:

Olen toiminut työyhteisöjen kehittäjänä vuodesta 2008 alkaen. Yrittäjäkokemusta on vuodesta 2003 lähtien sekä toiminimellä, osuuskunnassa kuin osakeyhtiössäkin.

Olen toiminut Kuopion alueen kauppakamarin Johtajaklubin fasilitaattorina yhden täyden klubikauden (2015-2016) ja jatkan ”yleisön pyynnöstä” myös toisella kaudella (2016-2017).

Asiakaskokemuksia:

 

Matti on helposti lähestyttävä ja miellyttävä yhteistyökumppani, joka saa myös klubilaiset innostumaan ja mukaan kehittämään omaa johtamistaan. Klubin fasilitaattorina Matti on saanut yleisarvosanan 4,4 (asteikolla 1-5).

Christina Holmström, koulutuspäällikkö, Kuopion alueen kauppakamari

Olemme Matin kanssa kulkeneet yhteistä matkaa noin viiden vuoden ajan, vaikka oma työpaikkanikin on välillä vaihtunut. Matti on luottovalmentajani erilaisten uusien (ja vanhojenkin) tiimien ryhmäytymisessä, tiimin toiminnan ytimen löytämisessä ja myös tiimien toiminnan säännöllisessä arvioinnissa. Ja aina, siis joka kerta, palaute osallistujilta on ollut hämmentävän kiitettävää. Matti laittaa itsensä likoon ja on sydämellä mukana kaikessa, mitä tekee.

Tuula Kilpinen, johtaja koulutus, TKI, Lahden ammattikorkeakoulu

Matti on sekä rohkea että systemaattinen ammattilainen. Hänen polkunsa Losadan ajatusten työstämisestä käytännön työkaluksi oli huikea osoitus tinkimättömän tarkoituksenmukaisuuden yhdistämisestä sinnikääseen asioiden johtamiseen kohti tulosta. Matin kanssa on ilo työskennellä paitsi hänen ajattelun tasonsa myös mukavan vuorovaikutteisen toimintatyylinsä vuoksi.

Satu Vainio, Novetos Oy